آموزشی و سرگرمی با آدرس معتبر و مفید

آموزشی و سرگرمی فناوری اطلاعات و کامپیوتر و.موبایل و.. با لینک مطلب و آموزش معتبر

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه

۳ مطلب در تیر ۱۳۹۷ ثبت شده است

با توجه به تحریم هایی که علیه ایران صورت گرفته، در حوزه کامپیوتر و حتی اینترنت نیز تحریم های ظالمانه ای نیز وضع کرده اند. کسانی که دارای آشنایی متوسطی با اینترنت هستند، حتما متوجه این موضوع شده اند که با استفاده از فیلترشکنی که ip دیگر کشورها (به عنوان مثال: ip یک از کشورهای آمریکا و انگلیس و استرالیا و ...) را به ما می دهند. دیگر تحریمی در حوزه اینترنت مشاهده نخواهیم کرد، اما همانطور که متوجه این موضوع شده اید که استفاده از آنها علاوه بر مزایا دارای معایب بسیار بزرگی از جمله خطر حریم خصوصی و باز نشدن سایت های داخلی که فقط در داخل کشور قابل مشاهده شدن هستند و گاها قطع شدن کامل اینترنت به علت استفاده از فیلترشکن، دچار مشکلاتی نیز می شویم.

اما وبسایت:

شکن

shecan.ir

با شعار: تحریم‌های اینترنتی رو بی‌اثر کن!

 

نه تنها دارای مشکلات ذکر شده نیست، بلکه دارای قابلیت استفاده همزمان سایت های تحریم شده و سایت های داخلی و از همه مهم تر آپدیت آنتی ویروس با تنظیماتی که در زیر ذکر خواهد شد، خواهید توانست به راحتی تمام این مشکلات را رفع کنید:

آموزش:

در ابتدا تصاویر نمونه ای از تحریم های اینترنتی را مشاهده کنید:
تحریم نامحسوس بهترین فایروال یا دیوار آتش ویندوز

 
رفع تحریم نامحسوس بهترین فایروال یا دیوار آتش ویندوز:
 
 
 
تحریم آشکار و نامحسوس بهترین آنتی ویروس رایگان ویندوز:

 
رفع تحریم آشکار و نامحسوس بهترین آنتی ویروس رایگان ویندوز:
 

#بروزرسانی: متاسفانه تحریم شکن "شکن" عملکرد عالی گذشته خود را از دست داده است (اما همچنان بهترین تحریم شکن است) و می توانید در کنار این تحریم شکن از تحریم شکن های دیگری مانند:

taklol.ir

 

که علاوه بر رفع تحریم بازی های ذکر شده دارای قابلیت تحریم شکنی فوق العاده ای نیز می باشد.

در ویندوز میتوانید از" شکن و TAK LOL"  در کنار هم استفاده کنید و در تلفن های اندرویدی نیز می توانید از برنامه اندرویدی شکن استفاده کنید.

موفق باشید/.

۱۸ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۷ ، ۱۲:۱۶
PcLink PcLink

طبق گزارشی از مرکز افتای ریاست جمهوری اسلامی ایران:

اوایل ماه جاری، یک گروه توسعه بدافزار نه چندان مشهور به نام BlackTech که با استفاده از گواهی دیجیتال به سرقت رفته D-Link اقدام به امضای بدافزار می‌کردند، شناسایی شدند. 
طبق بررسی‌ها و نتایج اعلام شده از سوی متخصصین امنیتی ESET، از آنجایی که گواهی دیجیتال کشف شده برای بدافزار دقیقا همان گواهی دیجیتالی است که برای نرم‌افزار D-Link مورد استفاده قرار می‌گیرد، این احتمال وجود دارد که گواهی دیجیتال توسط گروه BlackTech به سرقت رفته باشد. BlackTech با امضای فایل‌های مخرب، بدافزار خود را به عنوان یک برنامه قانونی از یک منبع قابل اعتماد به سیستم عامل معرفی می‌کند. گفته می‌شود BlackTech از گواهی ربوده شده برای امضای بدافزارهای PLEAD و Password Stealer استفاده کرده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ تیر ۹۷ ، ۲۲:۳۷
PcLink PcLink
۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ تیر ۹۷ ، ۱۵:۱۷
PcLink PcLink